Εξομολογήσεις ενός "άνανδρου" άνδρα

"Άνανδρο" αποκαλεί τον εαυτό του ο συγκεκριμένος άγνωστος αναγνώστης που έκανε το μεγάλο βήμα ας είναι και σε μία άγνωστη αρθρογράφο, να εκφράσει τις σκέψεις του και να παραδεχτεί τα λάθη του. 

Και μπορεί να έκανε λάθη που ίσως δεν έχουν γυρισμό, όμως αυτό του το παραδέχομαι. Χρειάζονται μεγάλα κότσια για να αφήσει ένας άνδρας τον εγωισμό του στην άκρη και να πει: "ναι, φταίω που έχασα τη γυναίκα της ζωής μου, τα έκανα θάλασσα". Οι πλείστοι βολεύονται απλά στο να ρίχνουν τα φταιξίματα οπουδήποτε αλλού εκτός από τον εαυτό τους. Και μπορεί να έχασε ίσως για πάντα τη γυναίκα της ζωής του που είναι στην περίπτωσή του και η μητέρα των παιδιών του, όμως αυτό θα τον βοηθήσει να μην κάνει τα ίδια λάθη αργότερα. 

Η ιστορία του λοιπόν έχει ως εξής και την παραθέτω σε α' πρόσωπο, όπως ακριβώς την έστειλε γιατί ήταν λιτός και εύστοχος στα λόγια του:

"Γνωρίστηκαμε, ερωτεύτηκαμε πήγαμε κόντρα σ' όλα και σε όλους! Αγάπη και έρωτας και μέλια... Παντρεύτηκαμε και μετά ήρθανε και οι δύο μας κοριτσάρες....... και μετά τα έκανα σκατά, την ξέχασα, αφέθηκα, δεν την υποστήριζα σε πολλά πράγματα το ίδιο και αυτή, αρχίσαμε να μαλώνουμε για όλους τους άλλους εκτός των δικών μας προβλημάτων. Στο τέλος δεν αντέχεις πια τον άλλον τον σιχαίνεσαι νομίζεις και τα γαμάς όλα και απλά σηκώνεσαι ένα βράδυ και φεύγεις!!! 

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος αλλά την θέλω με όλο μου το είναι. Θέλω να τα γαμήσω όλα και να την πάρω να εξαφανιστούμε, να ζήσουμε!!!!! Μετά από τόσα βρισίδια, μετά από ξενύχτια, μεθύσια, άλλες γυναίκες, επικούς καυγάδες, μετά τον χωρισμό και όμως τη θέλω πιο πολύ από ποτέ. Είναι απλά η γυναίκα μου. Καμιά δεν έχει το γέλιο της, το βλέμμα της καμιά δεν είναι εκείνη!!!! Τώρα εγώ φεύγω εξωτερικό και κείνη δεν θέλει ούτε να με ξέρει! Τα λέω σε σας, αφού πια δεν μπορώ ή δεν έχω τα... nuts να τα πω σε εκείνη!! Εξομολογήσεις ενός άνανδρου άντρα!!!!".

Ο άγνωστος "άνανδρος" αν μη τι άλλο δίνει στον εαυτό σου και σε όλους μας ένα μάθημα. Στα προβλήματα δεν το βάζουμε στα πόδια. Μένουμε και το παλεύουμε για να μην χάσουμε ό,τι είναι πιο σημαντικό για μας και πλέον είναι αργά. 

Y.Γ. Αγαπητέ άγνωστε, ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά σε δυσκολίες να μην μεταμορφωθείς ξανά σε κότα. Comments