Φιλιά στο Λαιμό

Υπάρχουν πολλά είδη φιλιών και το καθένα έχει τη δική του σημασία, ανάλογα με το σημείο του σώματος που επιλέγουμε να το δώσουμε. Υπάρχουν φιλιά που μας διεγείρουν, όπως το γαλλικό κι άλλα ή όπως τα φιλιά ανάμεσα στα πόδια. Φιλιά ως έκφραση αγάπης που δίνονται στο μέτωπο. Φιλιά φιλικά που δίνονται στο μάγουλο. Ακόμη και το φιλί στα χέρια δείχνει σεβασμό και θαυμασμό στον αποδέκτη.Είναι, όμως, κι ένα σημείο του σώματος που αν το ανακαλύψεις, καθηλώνεις τον άλλο σωματικά και πνευματικά. Του απορροφάς όλες του τις αντιστάσεις, του σβήνεις κάθε δισταγμό, τον κάνεις να σε θέλει ακόμη περισσότερο, τον τρελαίνεις. Και μιλάμε, βέβαια, για το φιλί στο λαιμό.

Ο λαιμός μπορεί να έχει τη δύναμη να κρατάει ένα ολόκληρο κεφάλι όρθιο, είναι όμως και μία απ’ τις πιο ερωτογενείς περιοχές του σώματος τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Όταν αναφέρομαι στο λαιμό, συμπεριλαμβάνω και την περιοχή της κλείδας και το πίσω μέρος του λαιμού, τα οποία είναι τόσο ευαίσθητα και στα δύο φύλα, που μπορεί να τονωθούν με το γλείψιμο, τα φιλιά, το άγγιγμα ή και μ’ ένα απαλό δάγκωμα.

Και μόνο το ν’ αφήνεις την ανάσα σου σ’ αυτό το σημείο του σώματος, μπορεί να κόψει την ανάσα του άλλου και ν’ αποκτήσεις τον απόλυτο έλεγχο πάνω του. Αν δε, συνδυάσεις τη γλώσσα με τα χέρια σου, τότε μπορείς να κάνεις θαύματα. Μπορείς ακόμα να ερεθίσεις κάποιον σε τέτοιο βαθμό που να του προσφέρεις πιο έντονο οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Βέβαια και για προκαταρκτικό παιχνίδι, σου δίνει την εύκολη νίκη.

Αυτό το αισθησιακό φιλί στο λαιμό μιλάει από μόνο του. Σαν να λέει ακριβώς «σε θέλω τόσο πολύ και σε θέλω τώρα» χωρίς να ακούγεται λέξη. Το «όχι» γι’ απάντηση δεν υφίσταται καν. Έτσι κι αλλιώς, απ’ το λαιμό στέλνονται προς τον εγκέφαλο όλα τα μηνύματα, μέσα σ’ αυτά και τα ερωτικά και σεξουαλικά που μας διεγείρουν. Αυτά που κυριολεκτικά διατάζουν το σώμα να υπακούσει. Ένα όμορφο και σέξι παιχνίδι υποβολής και καταστολής. Τα λόγια και οι λοιπές διεγερτικές προσπάθειες γίνονται μη απαραίτητες, έρχονται τελευταίες.

Ας βάλουμε, λοιπόν, λίγο τη φαντασία μας να δουλέψει. Το σώμα έχει σημεία που αν παίξουμε μαζί τους είτε με τη γλώσσα είτε με τα χέρια, ξυπνούν κρυμμένες απολαύσεις που κοιμούνταν και δε γνωρίζαμε καν ότι μπορούσαμε να νιώσουμε. Η περιοχή του λαιμού είναι μόνο η αρχή και το πιο σεξουαλικό σημείο για πολλούς.

Γι’ αυτό, υπάρχουν φορές που καλό είναι να παίρνουμε τα πράγματα αργά. Ν’ απολαμβάνουμε ο ένας το σώμα του άλλου, να κάνουμε παιχνίδι. Ν’ αφήνουμε όλες μας τις αισθήσεις να φθάνουν στο ζενίθ, πριν φθάσουμε στη σεξουαλική πράξη. Εξάλλου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθουμε πιο κοντά στην κορύφωση.


Πράξια Αρέστη
pillowfights.gr

Comments