Βρες μου κάποιον που να σου μοιάζει

Updated: Jul 12, 2020Είσαι αυτό που έψαχνα όλη μου τη ζωή. Ηξερα τι ήθελα και όταν το είδα μπροστά μου δεν μπορούσα να το πιστέψω ούτε να το διαχειριστώ. Όχι γιατί δεν ήσουν τέλειος για μένα αλλά επειδή ήξερα ότι δε θα ήμασταν ποτέ μαζί.


Τι τραγική ειρωνία. Τη στιγμή που σε βρήκα, ήταν η στιγμή που θα σε έχανα. Το timing ποτέ δε θα ήταν σωστό από εκείνη τη στιγμή και μπρος. Ποτέ δε θα είχες το χρόνο να με γνωρίσεις και να με αγαπήσεις.


Θα ήθελα κάποιον ακριβώς σαν εσένα αλλά που να είχε το χρόνο να με αγαπήσει. Με αυτή τη διαφορά μόνο. Να με αγαπάει χωρίς πίεση, χωρίς άγχος, χωρίς χρονικά, προσωπικά και τοπικά εμπόδια. Έναν με το ίδιο ερωτικό παρελθόν, με τα ίδια λάθη, με τα ίδια ελαττώματα αλλά στο παρόν να αγαπάει και να θέλει μόνο εμένα.


Θα ήθελα κάποιον σαν εσένα, με το ίδιο βλέμμα και στυλ. Με την ίδια δουλειά και την ίδια αγάπη για τις μουσικές και τα αυτοκίνητα. Με τα ίδια μαλακά χέρια και δυνατά μπράτσα, μόνο που αυτά να θέλουν να μ' αγκαλιάζουν και να με κρατάνε σφιχτά για να μην τους φύγω.


Σε ερωτεύτηκα γιατί έτσι σε είχα φανταστεί πριν σε γνωρίσω. Δεν φταις εσύ που ήμουν πάντα εκεί, για να με βρίσκεις όποτε έπρεπε να καλύψεις κάποια ανάγκη σου. Δε φταις εσύ που βρήκα σε σένα όλα όσα ήθελα, όμως ποτέ δε θα ήσουν συναισθηματικά και χρονικά διαθέσιμος.


Γι' αυτό θα ήθελα κάποιον σαν εσένα που να μπορεί να μένει. Που να θέλει να μένει. Που να μην κρατάει μούτρα για τόσο καιρό και να έρχεται τόσο λίγο. Που να καταλαβαίνει ότι τον αγαπώ και όχι ότι προσπαθώ να τον πληγώσω.


Θα 'θελα κάποιον σαν εσένα με τον ίδιο δυναμικό, ευαίσθητο και αστείο χαρακτήρα αλλά που να μη με προσβάλλει και να με εγκαταλείπει σε κάθε καβγά. Κάποιον που να με έψαχνε, που να νοιαζόταν και να με ήθελε.


Θα ήθελα εσένα, όμως, εσύ είσαι αλλού. Ήσουν αλλού από την πρώτη μέρα. Πριν σε γνωρίσω δεν ένιωθα ποτέ μόνη. Δεν είχα νιώσει ποτέ ότι η ζωή μου ήταν λάθος. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα σε έβρισκα κι έτσι χωρίς να το καταλάβω είχα βολευτεί. Είχα κοιμηθεί.


Με ξύπνησες. Όμως, με άφησες να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Κι αν ψάξω για κάποιον σαν εσένα πουθενά δε θα τον βρω. Εσύ ήσουν στα όνειρά μου, εσύ και στα βιβλία μου. Κι εκεί θα μείνεις πάντα.


Βρες μου κάποιον σαν εσένα.


Πράξια Αρέστη53 views0 comments