Να βρεις έναν άνθρωπο που να έχει τις ίδιες παραξενιές με τις δικές σου

Να βρεις έναν άνθρωπο που οι παραξενιές του να ταιριάζουν με τις δικές σου. Δεν πειράζει αν δεν είναι τέλειος. Δεν πειράζει αν δεν είσαι τέλεια. Αρκεί που μαζί θα γελάτε και θα κάνετε τρελά πράγματα.Στη ζωή θα γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους. Κάποιοι θα σε κάνουν να κλάψεις, κάποιοι θα σου ραγίσουν την καρδιά, κάποιοι θα σε κάνουν να γελάς και κάποιοι από αυτούς θα σε κάνουν να γελάς τόσο πολύ που θα νιώθεις τους κρυμμένους σου κοιλιακούς να πονάνε.


Οι περισσότεροι άνθρωποι φαινομενικά σε καταλαβαίνουν. Κάποιοι δε θα μπουν καν στον κόπο να προσπαθήσουν να σε καταλάβουν. Κάποιοι όμως όχι μόνο θα σε καταλάβουν αλλά θα νιώσουν και τις επιθυμίες της ψυχής σου.


Αυτοί θα είναι πολύ λίγοι. Ίσως να είναι μόνο ένας άνθρωπος. Είναι αυτοί που θα σε αγαπήσουν γι' αυτό που είσαι. Με το χαζό σου χιούμορ, με τις τρέλες σου, με τις παραξενιές σου, με τις ακραίες σεξουαλικές σου επιθυμίες. Αυτοί που όχι μόνο θα σε αγαπήσουν αλλά θα είναι πρόθυμοι να σε ακολουθήσουν σε κάθε τρέλα σου. Δε θα προσπαθήσουν να σε αλλάξουν. Θα μάθουν να σ' ακολουθούν. Θ' ακούν το ρυθμό της καρδιάς σου και θα χορεύουν σε αυτόν. Κι εσύ στο δικό τους. Θ' αγαπήσουν τις ατέλειές σου, τα λάθη σου, το παρελθόν σου. Θα σε διδάξουν, χωρίς προσπάθεια, ν' αγαπάς τον εαυτό σου πάνω από όλα.


Ό,τι κι αν συμβεί, να περιμένεις αυτούς τους ανθρώπους... αυτοί θα σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Αντί να επιλέγεις μια βολεμένη σχέση, να διαλέγεις μία που θα σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Να διαλέγεις αυτόν που θα ταρακουνεί τον κόσμο σου, που θα κάνει την κάρδια σου να τραγουδά. Αυτόν που δε θα χορταίνεις και δε θα σε χορταίνει. Γιατί να είστε σοβαροί; Γιατί να βουλιάζετε στη μιζέρια; Γιατί όλα να είναι ήρεμα κάθε μέρα χωρίς καβγάδες και άρρωστο σεξ;


Να είσαι ο παράξενος εαυτός σου πάντα. Μόνο έτσι θα βρεις κάποιον το ίδιο παράξενο με σέναν και θα νιώσεις ότι είσαι ακριβώς εκεί που ανήκεις.Πράξια Άρεστη

16 views0 comments