Ο δικός μου Mr. GreyΜεγαλώνοντας, ποιος δε φαντάστηκε ότι ζει μια δυνατή ιστορία έρωτα;

Μια ιστορία που να είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.


Τον έρωτα προτού τον ζήσουμε δεν τον αναγνωρίζουμε. Μόνο τον ονειρευόμαστε και φανταζόμαστε τι όψη μπορεί να έχει ανάλογα με τις εμπειρίες μας. Κάποιες φορές νομίζουμε ότι τον νιώθουμε, όμως, ξεγελιόμαστε από την επιθυμία μας να τον ζήσουμε.


Αν μας άρεσαν τα παραμύθια μικροί, τότε ονειρεύτηκαμε έναν πρίγκιπα με άσπρο άλογο να μας παίρνει στην αγκαλιά του και μας λυτρώνει για πάντα από τα βάσανά μας.


Αν βλέπαμε στο σπίτι ένα αποτυχημένο γάμο από τους γονείς μας τότε στον έρωτα δεν πιστέψαμε ποτέ.


Αν ήμασταν φανατικοί των ερωτικών βιβλίων όπως το 50 αποχρώσεις του Γκρι και το Αιχμάλωτη στην Αγκαλιά σου, τότε ψάξαμε να βρούμε κάτι σαν αυτά. Έναν έρωτα απόλυτο και γεμάτο πάθος. Που ν' αντέχει στο χρόνο και που να μας παρακινεί στο να εξερευνήσουμε νέα μονοπάτια στο σεξ, κάποτε πιο σκοτεινά και άλλοτε πιο φωτεινά.


Ό,τι δεν ζήσαμε ή δεν είδαμε, δεν το μάθαμε ποτέ, άρα δε θα το ζητήσουμε και ποτέ. Υπάρχουν, όμως, κάποιες φορές που η ζωή αντιγράφει τις ταινίες.


Μπορεί να μην αντιγράφει πιστά το σενάριο και τις σκηνές, μιας και στη ζωή τα πράγματα είναι πιο ρεαλιστικά, πιο άτσαλα και πιο περίπλοκα, όμως, μπορεί να βρεις ομοιότητες που να σε κάνουν να λες, αυτό το έζησα κι εγώ.


Κάθε ιστορία αγάπης και έρωτα είναι διαφορετική. Ακόμη και οι πρωταγωνιστές της ίδιας ιστορίας τη βιώνουν πολλές φορές διαφορετικά. Και οι περισσότερες ιστορίες δεν έχουν αίσιο τέλος. Κάποτε τελειώνουν, είτε με ένα χωρισμό είτε μέσα σ' ένα γάμο.


Ο δικός μου Mr. Grey δεν είχε τέλειο μαλλί, δεν ήταν πάμπλουτος και ποτέ δε θα μου έκανε πρόταση γάμου. Ήταν, όμως, γοητευτικός και ελκυστικός. Σαν ένα όμορφο άλογο που έτρεχε πάντα σε κάποια παραλία και δε θα μπορούσε ποτέ να μπει σε στάβλο. Είχε, όμως, την ίδια εμμονή για το σεξ, όταν ήθελε κάτι το ήθελε και το κυνηγούσε μέχρι να το πετύχει και είχε το ίδιο πάθος και σπίθα στα μάτια. Ήταν σαδιστής. Ήμουν απλά ένα άβγαλτο κορίτσι που τρόμαζε και ταυτόχρονα ερωτευόταν τη δυναμική προσωπικότητα του άλλου Mr. Grey.


Το μυαλό μας στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο μπερδεμένο μπροστά σ' έναν έρωτα απ' ότι φαίνεται στις ταινίες, ειδικά όταν αυτός ο έρωτας μας βγάζει έξω από τα νερά μας. Η δική μου ιστορία με τον Mr. Grey δε θα είχε ποτέ happy end, ήταν, όμως, το πιο έντονο κι όμορφο κομμάτι της ζωής μου. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε τι είναι.


Ο δικός μου Mr. Grey τα ήθελε όλα στο κρεβάτι όπως κι αυτός της ταινίας. Τον απόλυτο έλεγχο, τον πιο δυνατό οργασμό, τα πιο ακραία συναισθήματα. Γι' αυτόν το σεξ ήταν τέχνη κι απαιτούσε φαντασία κι όχι απλά κάτι που έπρεπε να γίνει εξ' ανάγκης. Η κάθε φορά δεν ήταν ποτέ ίδια με άλλην.


Ο δικός μου Mr. Grey δεν εκφραζόταν εύκολα, ούτε πολύ κι αυτό κάποτε με εκνεύριζε, όμως, την κατάλληλη στιγμή, τα έδινε όλα με τις πράξεις του. Δεν μπορούσα να τον βγάλω από το μυαλό μου είτε γιατί μου έλειπε είτε γιατί με θύμωνε, όμως δεν έπαυε να είναι ο πρωταγωνιστής κάθε νέας μου φαντασίωσης και κάθε μου σκέψης.


O δικός μου Mr. Grey με έκανε να νιώσω όσα δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ μου, όπως ακριβώς και η πρωταγωνίστρια της ταινίας. Δε θα γερνούσαμε μαζί, δε θα αποκτούσαμε παιδιά μαζί, όμως, ένας έρωτας πρέπει να τελειώνει όσο αγγίζει ακόμη την τελειότητα, για να μας αφήνει μία ευχάριστη γεύση στο μυαλό. Για να μη σβήσει ποτέ το πάθος, για να μην συνηθίζουμε και να μην καταντούμε να βαριόμαστε.


Πράξια Αρέστη

15 views0 comments