Φιλιά, αγκαλιές, χάδια... μικροί θεοί του έρωταΦιλιά, αγκαλιές, χάδια. Ο καλύτερος τρόπος να διεγείρεις το σώμα, να του χαρίσεις πρωτόγνορες απολαύσεις και παράλληλα να ερεθίσεις το μυαλό. Να το κάνεις να ερωτευτεί έστω και στιγμιαία. Είναι οι βασιλιάδες των προκαταρκτικών, τα καλύτερα συνοδευτικά κατά τη διάρκεια του σεξ και ο καλύτερος τρόπος να πεις ευχαριστώ στο τέλος.


Κι όταν λέμε φιλιά δε μιλάμε μόνο στο στόμα, αλλά σε όλο το σώμα και σε όλα τα ευαίσθητα σημεία του. Η γλώσσα μας μπορεί να προσφέρει μεγάλες απολαύσεις αλλά και να ικανοποιήσει τις δικές μας αισθήσεις, ειδικά όταν γευόμαστε ένα άτομο που είναι "υποκείμενο" πόθου για μας.


Σεξ χωρίς φιλιά κι αγγίγματα είναι σαν γλυκό χωρίς ζάχαρη, σας καλοκαίρι χωρίς θάλασσα και σαν χειμώνας χωρίς βροχή. Κάποιες φορές σίγουρα χρειαζόμαστε το σεξ μόνο για να εκτονωθούμε, να ικανοποιήσουμε κάποιες ζωώδεις ανάγκες μας, να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Όλα είναι στο παιχνίδι και όλα επιτρέπονται όταν είναι συναινετικά και από τις δύο πλευρές.


Πολλές φορές, όμως, χρειαζόμαστε και την πιο στενή σωματική επαφή. Ειδικά όταν βρισκόμαστε στο κρεβάτι με κάποιον που αγαπάμε. Θέλουμε να τον νιώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Να τον απολαύσουμε, να τον χορτασούμε. Κι εδώ είναι που έρχεται η πραγματική ικανοποίηση και ολοκλήρωση. Εδώ που είναι που το σεξ γίνεται τέχνη και η χημεία εκτοξεύεται στα ουράνια.


Η σεξουαλική μας συμπεριφορά ίσως δεν έχει να κάνει και τόσο με αισθήματα πολλές φορές όσο με το χαρακτήρα. Τι μας αρέσει και τι όχι. Τι μας βγάζει ο σύντροφός μας και τι όχι. Αν είμαστε πολυγαμικοί. Σε τι φάση της ζωή μας βρισκόμαστε. Αν είμαστε ρομαντικοί, αν μας αρέσει ο πόνος ή η τρυφερότητα, αν είμαστε ανοιχτοί σε όλα ή είμαστε συντηρητικοί.


Το πιο ωραίο παιχνίδι πάντως παίζεται όταν δύο ανθρώποι ξηγημένοι, από πριν, φέρνουν ο ένας τον άλλο στα όριά του. Όταν πειραματίζονται μαζί. Όταν περνάνε καλά μαζί. Όταν κάνουν ο ένας τα χατίρια του άλλου χωρίς ταμπού και παρεξηγήσεις.


Τι γίνεται, όμως, με τα αισθήματα; Υπάρχουν φορές που μπαίνουν στη μέση. Υπάρχουν φορές που κάνουν το σεξ ακόμη πιο τέλειο, αν είναι αμοιβαία.


Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πάντως ότι οι περισσότεροι ξεκινούν τη σεξουαλική επαφή με τα γνωστά προκαταρκτικά που δεν είναι άλλα από φιλιά και αγγίγματα. Όσοι δεν ξεκινούσαν με αυτά, όμως, δε σημαίνει ότι μειώθηκε η απόλαυση που είχαν στο σεξ.


Το θέμα είναι λοιπόν να ξέρουμε τι θέλουμε και να το ζητάμε από το σύντροφό μας για να περνάμε το ίδιο καλά και οι δύο. Αν τα γούστα μας δεν ταιριάζουν, υπάρχουν λύσεις αν υπάρχει αγάπη. Αν το ζητούμενο είναι το σεξ καλό είναι να βρούμε αυτό που μας εξιτάρει και μας ταιριάζει.


Πράξια Αρέστη5 views0 comments